masonagril.cz nabídka všeho pro grilování

Vítejte na stránkách nejen pro milovníky grilování!

 

Vítejte na stránkách Farmy Druhaz spol. sr.o.. Zde si bereme za cíl nabídnout Vám mnoho variant masa na grilování, ale i potřeby a služby s grilováním spojené.

Naším hlavním cílem je spokojený zákazník, kterému nabízíme kompletní servis okolo grilování. Poradíme při výběru masa, s jeho úpravou, zapůjčíme gril, výčep, stan se stoly a sezením, zajistíme vhodné dřevo pro gril, dodáme jednorázové nádobí, společně vybereme vhodná piva a vína, doplníme nealkoholickými nápoji, a to vše Vám dopravíme na místo konání Vaší akce.

Farma Druhaz je jedna z posledních českých výrobců krůtího masa. Na naší farmě chováme především krůty a kuřata, ale i husy, kachny, perličky, kohouty a slepice. Veškerou drůbež, námi chovanou i drůbež od našich spolupracujících farmářů z celých Čech a Moravy, si porážíme na vlastních jatkách a dále zpracováváme pro prodej u Vašich řezníků, ve vlastních prodejnách, ale i na „Farmářských trzích“.

Mimo drůbeže na farmě chováme ovce , kozy, krávy, králíky a několik vepřů. Naše zvířata chováme celoročně ve venkovních výbězích, v jejich přirozeném prostředí.

Lisujeme si vlastní oleje z řepky olejky a slunečnice černé.Oleje jsou lisovány za studena a pouze jemně filtrovány. Kvalita olejů je tím výjimečná. Použití mají ve studené i teplé kuchyni, připravujeme z nich na přání kořeněnou směs pro potírání masa na gril.

Velice nás potěšil Váš zájem o naše produkty z běžně nabídky, proto jsme se rozhodli rozšířit sortiment masa na grilování o selečí – vepřové, hovězí, jehněčí a sezónně i zvěřinu.

Naše další produkty, které se na gril nehodí, ale svou kvalitou Vás jistě zaujmou najdete na stránkách naší farmy www.krutifarma.cz.

Tomáš Hrdlička
jednatel společnosti

NABÍDKA SORTIMENTU SEDLČANSKÉHO PIVOVARU KRČÍN

objednávky: Trochová Andrea 702 168 116   email: info@pivovarkrcin.cz

                                                         725119599           farmadruhaz@seznam.cz

www.pivovarkrcin.cz

Naše nabídka a služby

V této sekci najdete naší aktuální nabídku produktů

10Nabídka v jednotlivých odkazech obsahuje nejběžnější druhy masa na gril.

Ceny jsou vždy za 1 kilogram hotového výrobku. Maso bude vždy připraveno k datu objednávky a bude vyznačeno štítkem doporučeného data spotřeby. Proto je důležité při Vašem objednání uvádět datum převzetí, ale i datum kdy budete maso připravovat.

Maso bude zabaleno v potravinářské nebo hliníkové folii a připraveno k vyzvednutí na našich prodejnách nebo Vám ho po dohodě dodáme na udanou adresu. Důležité je, si zajistit vlastní přepravní box, aby jste si neznečistili svůj dopravní prostředek. Nabízíme Vám možnost zapůjčení naší přepravky E2, oproti záloze 200,-Kč.

Je třeba počítat s tím, že vyšší teplota při transportu může ovlivnit konečný výsledek.

Nenajdete-li v nabídce maso podle Vašich představ a fantazie kontaktujte nás, rádi Vaše představy uspokojíme.
           

Náš inventář pro Vaše grilování

_dsc0796Pořádáte oslavu a nemáte potřebný inventář ?

Máme pro Vás k dispozici na zapůjčení gril, výčepní zařízení se zabudovaným kompresorem, párty stan, lavice a stoly.

Pro zapůjčení našeho inventáře je potřeba osobního dokladu a při předání je hrazena příslušná vratná záloha v hotovosti, ve výši hodnoty jednotlivých předmětů zápůjčky. Záloha bude po bezvadném předání inventáře vrácena zpět. Bezvadným vrácením máme na mysli vrácení ve stavu v jakém byl předmět předán. Vrácení je vždy na předem daném místě a nelze ho měnit.

Pro zapůjčení grilů Vám doporučíme velikost Vašeho dopravního prostředku, aby jste neměli zbytečný problém s dopravou. Případně Vám po dohodě zajistíme naší přepravu.

Při rezervaci počítejte s větším časovým odstupem, nenechávejte rezervaci na poslední chvíli, kontaktujte nás nejlépe tři týdny před plánovanou akcí.

Catering a domácí zabijačka

fenomenMáte-li náročnější požadavky při přípravě grilování? Chcete své přátele pozvat na klasickou zabijačku? My Vám tento servis zajistíme podle Vašich představ a požadavků.

Při zabijačce Vám dovezeme již poražené a vykrvené zvíře. Provedeme celou zabijačku podle předem odsouhlaseného postupu, není potřeba se bát velkého nepořádku.

Domácí zabijačka se provádí v zimních měsících a je vždy závislá na příznivém počasí.

Piva Vám nabídneme z rodinného pivovaru Chýně.  Kvalitní vína od malého vinaře ing. Františka Mádla z Tasovického vinařství a z Vinařství PROQIN   ( jejich specialitou jsou vynikající sekty vyráběné tradiční metodou).

Rauty a domácí grilování

Rauty společenské akce i domácí grilování

Velice nás překvapil zájem o grilování na klíč pro naše klienty, které oslovila naše nabídka masa pro grilování.  Vybereteli z naší nabídky maso , které by jste chtěli připravit na Vaší oslavě , firemní akci, domácím grilování, párty, zkrátka všude tam kde chcete ztrávit příjemný čas s přáteli nebo svýmí kolegy a spolupracovníky, připravíme pro Vás příjemné chvíle a veškeré starosti necháte nás.

Na základě vašich představ Vám připraví cenovou nabídku zahrující veškerý servis,  dopravu, přípravu masa, výrobu verdury zeleninové, omáček, příloh , pečiva , jednorázové nebo porcelánové nádobí, stolů, sezení,  stanů, dalšího občerstvení, výčepů na nealko i alkoholické nápoje , výběr kvalitních nápojů i služeb someliéra ,zkrátka všeho co je třeba  k vyplnění ideální představy pro Vaší rodinou oslavu nebo raut se stovkami hostů.

Kontaktní formulář a kontakty najdete  zde

Těšíme se na setkání s Vámi Tomáš Hrdlička a kolektiv 

Drůbeží maso na gril

Krůta , Krocan čerstvé, chlazené  110,-kč/kg
Krůta, Krocan čerstvé, chlazené, naložené 119,-kč/kg
Krůta celá uzená 135,-kč/kg
Krůtí prso čerstvé, chlazené 195,-kč/kg
Krůtí stehenní steak čerstvý, chlazený 135,-kč/kg
Kuře celé čerstvé, chlazené 1,3-1,8kg   66,-kč/kg
Kuřecí prso čerstvé, chlazené 135,-kč/kg
Kuřecí stehenní steak čerstvý, chlazený   85,-kč/kg
Kachní prso s kůží čerstvé chlazené 219,-kč/kg
Krůtí maso na burgery z tmavého masa                109,-kč/kg

Uzeniny na gril

Špekáčky výhradně z masa   99,-kč/kg
Klobása s bylinkami  159,-Kč/kg
Klobása krůtí se sýrem 159,-kč/kg
Krčínova klobása  159,- kč/kg
Kachní klobása  159,-kč/kg

 

Půjčovna grilů , výčepů a dalšího inventáře

 

Gril G 55 s motorem 1200mm sele 1.200,-kč/víkend**    600,-kč/den  kauce
Gril G 45 s motorem  kýta 1.200,-kč/víkend**    600,-kč/den  kauce
 
Párty stan  6×4 m 2.000,-kč/víkend 1.000,-kč/den  kauce
Párty stan 10×4 m                             5.900,-kč/víkend 3.000,-kč/den  kauce
Sestava 1 stůl 2 lavice    400,-kč/víkend**    250,-kč/den  kauce
Výčepní zařízení s kompresorem    800,-kč/víkend**    450,-kč/den  kauce
Pečící a grilovací pekáč FENOMÉN    500,-kč/víkend**    350,-kč/den  kauce

 

**  platí pro zapůjčení pátek až pondělí, při zapůjčení společně s dodávkou masa nebo piva

Zapůjčený inventář se vrací ve stavu ve kterém byl klientovi předán.

Pro případ   poškození nad rámec běžného opotřebení bude požadována úhradu za opravu respektive za výměnu poškozených částí, výše úhrady bude hrazena z kauce.

Mytí grilů 300,-kč jednorázový poplatek

Pivo, víno, olej a další

 

Vína

Vína moravských vinařů jsou připraveny ve spolupráci s www.baravin.cz

Tasovické vinařství Znojemská podoblast , obec Hodonice

Chardonnay Pozdní sběr 0,75l 2010 115,-kč/lahev
Veltlínské zelené Pozdní sběr 0,75l 2010 105,-kč/lahev
Ryzlink rýnský Pozdní sběr 0,75l 2010 115,-kč/lahev
André cuveé 1415 0,75l 2010 privátní 105,-kč/lahev
   

 

Malý Vinař ing František Mádl Velkopavlovická podoblast, obec Velké Bílovice

Muller Thurgau  CLASIC 0,75l 2011    90,-kč/lahev
Rulandské šedé kabinet  0,75l 2011 155,-kč/lahev
Sauvignon Pozdní sběr 0,75l 2010 185,-kč/lahev
Sauvignon Pozdí sběr barrique 0,75l ročník dle dispozic 265,-kč/lahev
Neuburské kabinet 0,75l 2011 120,-kč/lahev
Tramín červený Pozdní sběr  0,75l 2010 220,-kč/lahev
Modrý portugal jakostní 0,75l 2011 115,-kč/lahev
Zweigeltrebe CLASIC 0,75l 2011   95,-kč/lahev
Svatovavřinecké barrique 0,75l 2006  175,-kč/lahev
Frankovka Pozdní sběr 0,75l 2009  175,-kč/lahev
Rulandské modré Pozdní sběr 0,75l 2007  185,-kč/lahev

 

Vinařství PROQIN Velkopavlovická podoblast , obec velké Němčic

Sekt jsou vyráběny klasickou metodou zrání v lahvi

Sekt Stephanus , Reisling Brut 0,75l  354,-kč/lahev
Sekt Matthias , Pinot Chardonnay Brut  0,75l 354,-kč/lahev
Sekt Petronilla Muscat  polosladké 0,75l 186,-kč/lahev
Savignon blanc Pozdní sběr  0,75l 2010 220,-kč/lahev
Ryzlink vlašský Pozdní sběr 0,75l 2010 220,-kč/lahev
Dornfelder Pozdní sběr 0,75l 2010 220,-kč/lahev
Cabernet moravia  Pozdní sběr 0,75l 2010 220,-kč/lahev
Cabernet moravia ROSE Pozdní sběr 0,75l 2010 220,-kč/lahev

 

Farmářský olej lisovaný za studena

Řepkový olej 1l                                                59,-/ balení
Slunečnicový olej 1l          59,-/ balení

 

RECEPTY A DOPORUČENÍ

V této sekci bychom Vás rádi informovali o našich zkušenost i zkušenost našich příznivců a zakázníků,  ukázali Vám trendy a nové recepty při grilování masa

Grilovaná kuřecí prsa s bylinkami
Kuřecí maso nakrájíme na plátky, osolíme a přes mikroten jemně naklepeme. Poté drůbeží naložíme přibližně na 2 hodiny do marinády, kterou připravíme ze všech ingrediencí.

Během grilování potíráme zbylou marinádou. Servírujeme s chlebem či jiným pečivem, jako přílohu můžeme podávat zeleninový salát nebo čerstvou zeleninu.

Co budeme potřebovat (pro 5 porcí):

500 g kuřecích (krůtích) prsou
5 lžic olivového oleje
½ lžičky zázvoru
½ lžičky kari koření
½ lžičky kardamomu
1 lžička ořechů
sůl
čerstvé bylinky

Grilované karbanátky

3 cibule, 1 kg libového mletého masa z bifteku, 1 lžička soli, ½ lžička pepře, 3 – 4 lžíce neslazeného kondenzovaného mléka, 1 sklenička worcesterské omáčky

Cibule oloupeme a rozkrájíme na malé kostičky. Nakrájenou cibuli smísíme s mletým masem, solí, pepřem a kondenzovaným mlékem. Vypracujeme vláčné těsto, z kterého vyformujeme navlhčenými dlaněmi plátky velké asi jako dlaň. Na jejich horní straně provedeme tupou hranou jídelního nože dva mřížkovité zářezy. Dbáme na to, aby maso zůstalo pěkně měkké a šťavnaté. Plátky položíme opatrně na rošt a grilujeme z každé strany po 5 minutách. Jednotlivé porce během grilování několikrát potřeme worcesterskou omáčkou, kterou podáváme i k hotovému jídlu.

 

Uzené na rožni

1 kg uzeného masa (bez kosti), špetka papriky, rozmarýny a sušené cibule, 2 lžíce oleje.

Gril dobře předehřejeme. Maso rychle opláchneme a osušíme je utěrkou. Maso posypeme kořením (bez soli) a vetřeme je silně do povrchových vrstev. Takto připravené maso nasuneme na rožeň, upevníme ho z obou konců např. dvěma grilovacími jehlami a potřeme připraveným olejem. Podle tloušťky masa grilujeme asi 80 – 90 minut. Z masa se obvykle uvolní tolik šťávy, že během grilování není potřeba již maso potírat ani olejem, ani jinou tekutinou.